Blogi

Luontoa, kauneutta ja kiireettömyyttä rakastavan sellistin elämää

  Luontoprojekti

  Kulunut vuosi on ollut hyvin haastava varmasti lähes jokaiselle musiikin ja muiden esittävän taiteen alojen edustajalle. Itse olen olosuhteiden pakostakin keikkaillut vähemmän, kuin koskaan aikaisemmin, mutta tässä ajassa on ollut ehdottomasti hyvätkin puolensa. Nyt on ollut mahdollisuus ottaa aikaa ja miettiä suuntaa tulevalle ennen kaikkea uran kannalta ja onnekseni olen saanutkin alkaa työstämään aivan uudenlaisia projekteja jotka ovatkin erityisen inspiroivia.

  Tällä hetkellä sävellämme ja äänitämme kolmen hengen työporukalla upeaa teosta jonka aiheena on paitsi meille kaikille äärimmäisen tärkeä asia, myös itselleni sydämen juttu, nimittäin luonto. Odotan innolla, että pääsen kertomaan tästä projektista lisää! Olen lapsesta asti rakastanut luontoa ja liikkunut kotiseutuni erämaissa lintukiikarit kaulalla sekä kokenut luonnon keskellä täydellisimpiä läsnäolon ja rauhan hetkiä. Luonnon kauneus ja ihmeellisyys vie mukanaan joka kerta, kun lähden vaikka vain metsäkävelylle. Olen aina ollut luonnossa myös luovimmillani ja lähes kaikki lauluni sekä muu säveltämäni musiikki ovatkin syntyneet luonnon rauhassa. Nyt kiikarit ovat vaihtuneet kameraan, mutta säveltämisinto sen kuin kiihtyy. 

   

  Olen hyvin innoissani, että saan tehdä musiikkia kolmen vuosikymmenen aikana kertyneiden luontokokemuksien inspiroimana ja korvaamattoman tärkeiden vihreiden arvojen pohjalta. Tähän projektiin laitankin sydämeni täysillä mukaan! Ja uskon, että tällä tiellä tulen jatkamaan muutenkin.. Luvassa on kaikin puolin vaikuttava ja hieno teos ja kerron siitä pian lisää.

   

  ..ja ideat kotistudioon

  Get new content delivered directly to your inbox.